Tuindagen Beervelde: een feest van de tuin

Tuindagen Beervelde: een feest van de tuin

Tuindagen Beervelde is een jaarlijks tuinevenement dat plaatsvindt in het prachtige kasteeldomein van Beervelde. Het is een van de grootste tuinevenementen in België en trekt elk jaar duizenden bezoekers. Het evenement biedt een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinieren en landschapsarchitectuur. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over Tuindagen Beervelde.

Wat zijn Tuindagen Beervelde?

Tuindagen Beervelde is een evenement dat zich richt op alles wat met tuinieren en landschapsarchitectuur te maken heeft. Het evenement vindt plaats in de tuinen van het kasteel van Beervelde, een prachtige locatie die zich uitstekend leent voor een tuinevenement. Tijdens de Tuindagen Beervelde kun je genieten van de mooiste tuinen en landschappen, demonstraties en workshops bijwonen, en inspiratie opdoen voor je eigen tuin.

Wanneer vinden de Tuindagen Beervelde plaats?

De Tuindagen Beervelde vinden twee keer per jaar plaats; in het voorjaar en in het najaar. Het voorjaarsevenement vindt altijd plaats in mei en het najaarsevenement in oktober. Tijdens beide evenementen kun je genieten van de mooiste tuinen en landschappen, demonstraties en workshops bijwonen, en inspiratie opdoen voor je eigen tuin.

Wat is er te zien en te doen tijdens de Tuindagen Beervelde?

Tijdens de Tuindagen Beervelde kun je genieten van de mooiste tuinen en landschappen, demonstraties en workshops bijwonen, en inspiratie opdoen voor je eigen tuin. Er zijn tal van stands waar je de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinieren en landschapsarchitectuur kunt ontdekken. Daarnaast zijn er ook verschillende demonstraties en workshops waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je bijvoorbeeld leren hoe je zelf een moestuin kunt aanleggen of hoe je een mooie bloemenborder kunt creëren.

Wat zijn de openingstijden van de Tuindagen Beervelde?

De openingstijden van de Tuindagen Beervelde zijn afhankelijk van het seizoen waarin het evenement plaatsvindt. Tijdens het voorjaarsevenement zijn de openingstijden als volgt: vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens het najaarsevenement zijn de openingstijden als volgt: vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Hoeveel kost een ticket voor de Tuindagen Beervelde?

Een ticket voor de Tuindagen Beervelde kost €15 voor volwassenen en €8 voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis naar binnen. Er zijn ook speciale groepstarieven beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen.

Welke activiteiten zijn er voor kinderen tijdens de Tuindagen Beervelde?

Tijdens de Tuindagen Beervelde zijn er ook verschillende activiteiten voor kinderen. Zo kunnen kinderen deelnemen aan een speurtocht door de tuinen, waarbij ze op zoek gaan naar verschillende dieren en planten. Daarnaast is er ook een knutselhoek waar kinderen hun eigen bloemen kunnen knutselen. Kortom, er is genoeg te doen voor jong en oud tijdens de Tuindagen Beervelde.

Conclusie

Tuindagen Beervelde is een uniek tuinevenement dat zich richt op alles wat met tuinieren en landschapsarchitectuur te maken heeft. Het evenement vindt twee keer per jaar plaats in het prachtige kasteeldomein van Beervelde en biedt een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinieren en landschapsarchitectuur. Of je nu een ervaren tuinier bent of gewoon op zoek bent naar inspiratie voor je eigen tuin, de Tuindagen Beervelde zijn zeker een bezoek waard.

FAQs

1. Kan ik mijn hond meenemen naar de Tuindagen Beervelde?
Ja, honden zijn toegestaan ​​op het terrein, mits aangelijnd.

2. Kan ik eten en drinken kopen op de Tuindagen Beervelde?
Ja, er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden op het terrein waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

3. Is er parkeergelegenheid bij de Tuindagen Beervelde?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein zelf.

4. Kan ik tickets voor de Tuindagen Beervelde online kopen?
Ja, tickets voor de Tuindagen Beervelde zijn online te koop via de officiële website van het evenement.

5. Zijn er speciale kortingen beschikbaar voor studenten of senioren?
Nee, er zijn geen speciale kortingen beschikbaar voor studenten of senioren.